IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън се събра със стара приятелка на червения килим

16 юни 2022 18 00

Двете дами си партнират в The Morning Show

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Няма нищо по-хубаво от това да видиш любимата си приятелка на светско събитие. Просто попитайте Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун.

Преди няколко дни актрисата от „Професия блондинка“ сподели няколко снимки заедно с колежката си и много близка приятелка. Двете дами се появиха на жълтия килим преди да участват в панела на сериала „Сутрешно шоу“ на 11 юни. От кадрите се вижда, че Анистън и Уидърспун са повече от доволни отново да бъдат заедно, усмихвайки се широко към камерата.

„Винаги се радвам, когато видя моето момиче“, написа Рийз в Instagram, на което Дженифър отговори „Обичам те!“. Екранната Рейчъл Грийн препубликува снимките в своите истории в Instagram, пишейки „Отново заедно!“ и допълвайки с бяло сърце и емотиконка на целувка.

В „Сутрешно шоу“ Анистън играе Алекс Леви, а Уидърспун влиза в ролята на новата ѝ колежка Брадли Джаксън. Първоначално двете не се харесват много-много, но след това се обединяват около мисията да застанат срещу токсичната среда, в която работят и да променят ситуацията. В първия и втория сезон те искат да покажат на света, че жените повече няма да търпят тормоз и пренебрежение заради пола си.

През януари от Apple TV+ обявиха, че сериалът ще се завърне за трети сезон, но с нов създател – Шарлот Щуд. „Развълнувана съм да се присъединя към Apple TV+ и „Сутрешното шоу“. Екипът, начело с феноменалните Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун, наистина е един на милион“, казва тя в официално съобщение. Щуд заменя Кери Ехрин, която създаде първите два сезона, но сега ще остане само като консултант.

Дженифър Анистън сподели колко е трудно да се ядосва на Уидърспун, когато са в роля, защото в реалния живот много я обича и ѝ една от най-близките приятелки.

„Винаги е забавно да споря с Рийз. Тя е такъв лъч щастие, така че не е човек, на когото би искал да се разкрещиш. И обикновено винаги се смея в някой момент. Просто ни е много трудно да бъдем бесни една на друга. Но трябва да го правим“, казва актрисата.

По време на интервю преди няколко дни, двете дами обсъдиха сцени, в които се показва как героините им спорят ожесточено. „Това са най-забавните ни моменти. Защото не можеш да станеш приятел с някого, докато не се озовете в брутален спор, нали?“, казва Уидърспун. Анистън допълва, че рядко успява да завърши сцената, без да се засмее.

Засега не е ясно точно кога ще започнат снимките на трети сезон на „Сутрешно шоу“ и кога ще можем да го гледаме по Apple TV+.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари